Ermers Communicatie bouwt website Dirk Huizinga

Dirk Huizinga is begenadigd beeldhouwer en fotograaf met een enorme professionele ervaring en staat van dienst op het gebied van digitale én analoge fotografietechnieken. Eind 2017 kreeg ik de vraag of ik zijn website wilde bouwen.

Tijdens de gesprekken met Dirk werd duidelijk dat zijn kunstwerken centraal moesten staan. En dat is niet voor niets want Dirk maakt fantastische kunst: beeldhouwwerken, grafiek en foto's die tot stand kwamen door het gebruiken van zowel analoge als digitale technieken. Ze zijn stuk voor stuk de moeite van het bekijken waard. De kunstwerken zouden centraal moeten komen staan wat inhield dat achtergronden en teksten aanvullend moesten zijn op de foto's en niet andersom. Sober dus, met grijstinten die de kleuren van zijn werk alle ruimte geven. De menustructuur maakt het navigeren zeer eenvoudig en het resultaat mag er dan ook zijn.

Dirk Huizinga Website

Sinds eind 2017 staat de website live. Bent u nieuwsgierig naar de website en het werk van Dirk?

Neem een kijkje op www.dirkjanhuizinga.nl

Wilt u ook een website, maar geen kennis, tijd of zin om er zelf een te bouwen? Neem dan eens contact op om een afspraak te maken.

Blogs
Recente Blogs
Archief
Zoeken via tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon