Gewoon, even mediastilte

Breekpunt, beste debater, H-woord, pensioengrens. Verliezer, 'u kijkt zo lief', winnaar, 'knietje'. Coalitie, kopvoddentaks, 29 miljoen, coalitiepartner, bezuinigingen, sjalalalie, huppeldepup, kindje voor Jan Smit of niet, blote borst van Venus Williams.

Wel of niet samen met de PVV. SP, Partij nieuw Nederland, politieke barometer, Maurice de Hond, peilingen, 'we staan op winst', zetelverlies, 9 Juni, we hebben nog twee weken. Songfestival, integratiedebat. De hele straat oranje, toeters, vlaggetjes, weet-ik-veel-oranje-dingetjes, voetbalplaatjes, gratis skotelbraai bij een Vito, voetbal op je mobiel, Bouterse, Balkenende, Cohen-effect, Wilders, knettergek, nog meer oranje dingetjes, balletjes op de antenne en door de autoruit, kussens, half dode Ruben, songfestival, oranje feest-pakket, aanplakbiljetten, Halsema, Gaat u nou wel of niet samen met D'66? Nog een breekpunt, en nog een, nee toch niet. Online olieramp, Verlinden zoekt honden, Pinkpop houdt rekening met as. Vliegtuig 7 x het geluid. Balkenende bereid tot excuus voor opmerking. Bezuinigingen nog niet aan de orde.

Stichting Martijn, iPod, iPad, iPhone, iPimPamPet, McDonalds langs de autoweg, Telegraaf censureert, treinsurfer, noodweer, sluiting islamitische school, beurskoers hier, beurskoers daar. 'Damschreeuwer', één op de acht, SanderV, Noord-Korea, foto van een BH en verwijdering uit Tuschinski, DSB The Movie, spindoctor, politiek adviseur, Pauw en Witteman, Knevel & van den Brink, Marijnissen, herziening publieke bestel, Griekenland, schuldsanering, Bankencrisis, economische crisis, paniekreactie, olielek, Jamaica, tsunamiwaarschuwing, van Marwijk, selectie, 16 miljoen coaches, 1,5 miljard extra omzet door het WK. Stemplicht, stemrecht, 2020, 2025 65 jaar, 66 jaar, 'dramademocratie', duurzame vis, verkiezingsnieuws, verkiezingsstrategie, imago, charisma, strijdig met EU, weg met de Euro, ongedachte premierskandidaat. Neelie niet beschikbaar, sociaal akkoord, subsidiestop, verzieking van de woningmarkt, 'scheefhuurder', traagheidsbonus, CPB, kieskompas, stemwijzer, stemadvies, stemhokje, stemwijzer.nl, kwekker-de-twitter, stempas, overheidscampagne, de campagne loopt gepland, bijsturen, huwelijksdwang, opvoeddebat, zuinig licht, 10 procent in de min, pakt 20 zetels en dat waren er 15, meedoen.nl, campagnestop, stille tocht. Euroknallers, kortingspakket, actievoorwaarden. Elke zondag open, Gamma dug-out, oranjefrutsels, 3D-beleving, scoor met Lidl, de eeuwige belastingbetaler, het volk heeft gekozen, wij Nederlanders, de islaaaaaam, crashadvocaat, scoor alle bungels, Op = Op, barbecue, tuintribune, kiloknallers, uw mening telt mevrouw. Kip het meest veelzijdige stukje vlees, bah alweer zo'n kiloknaller, goedkoper als kattevoer, Pletterpetje.

enz. enz.

Maar waarom blog ik dit nou eigenlijk?

O Ja: 'keuzestress' was ook nog een term die ik tegenkwam in de media deze week.

(Eerder gepubliceerd via Blogspot)

Blogs
Recente Blogs
Archief
Zoeken via tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon