Ziggo nog es aan toe!

Vanavond weer even Helpdeskje gespeeld bij mijn vader en moeder. De digitale ontvanger van de TV was ontregeld (Incident cause: 'unknown' of in het ergste geval 'user related'; zo noemen we dat in ITIL-terminologie).

Na de snelle constatering dat ik zelf het probleem niet opgelost zou krijgen, want: Incident management pur sang (en ondanks de té beknopte handleiding die ik op de ook al onoverzichtelijke site van Ziggo na een dik kwartier zoeken vond), toch maar even met Ziggo gebeld. Niet even met 1200, want paps wist even niet of hij Ziggo of KPN telefoon had.

17 minuten in de wachtrij à raison van pak-'m-beet 15 Eurocent per minuut, en het probleem was binnen een minuutje opgelost (mede omdat ík wist in welke hoek de oplossing gezocht moest worden). Dank je wel Ziggo-CM-helden voor deze 17 minuten wachttijd. Waardeloze handleiding, en dat noemen ze dan (b.v. bij Vodafone) Drive to the web: want veel goedkoper dan een handvol met veel te dure (?!) helpdeskmedewerkers.

Boos, boos!

(Eerder gepubliceerd via Blogspot)

Blogs
Recente Blogs
Archief
Zoeken via tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon