26 februari: een bijzondere dag

Na het verschrikkelijke vliegtuigongeluk dat vandaag gebeurde vlakbij landingsbaan 18R op Schiphol, hoop ik dat morgen, 26 Februari voor een aantal mensen vliegen weer wordt geassocieerd met iets dat fijn is: Stichting Hoogvliegers en Stichting De Opkikker bieden zieke kinderen een dagje aan waarin ze zelf mogen gaan vliegen.

Vodafone, het bedrijf waar ik sinds 1995 werk, sponsort een aantal goede doelen. De belangrijkste stichting die we steunen is Stichting De Opkikker. Voor 2009 is er een tweede grote stichting bijgekomen waar we sponsorgelden aan besteden: Stichting Hoogvliegers. Deze heeft als motto: Wij vliegen met chronisch en terminaal zieke kinderen, zij zijn bij ons voor één dag piloot!

  • Medewerkers de mogelijkheid bieden zich in te zetten voor een maatschappelijk project.

  • Meer bekendheid geven aan de activiteiten van de Vodafone Foundations.

Omdat de stichting zijn werk niet alleen met eigen vrijwilligers kan doen, stond er vandaag een bericht in onze Outlook-inbox, waarin ons werd gevraagd of we als vrijwilliger wilden meewerken aan zo'n vliegdag voor chronisch zieke en terminaal zieke kinderen. Ik heb geen moment getwijfeld en me meteen opgegeven, en dus gaat het morgen denk ik een bijzondere dag worden.

Over deze bijzondere dag morgen met Stichting Hoogvliegers kun je hier meer informatie vinden:

(Eerder gepubliceerd via Blogspot)

Blogs
Recente Blogs
Archief
Zoeken via tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon